About V Factor

Geboren in december 1977 , in 1995 zette ik mijn eerste stappen in de kapperswereld. Na jarenlange ervaring te hebben opgedaan bij verschillende grote namen in de branche, merkte ik dat mijn eigen visie niet altijd strookte met die van mijn toenmalige werkgevers. Ik voelde de behoefte om een andere weg in te slaan, een weg waarin eerlijkheid en kwaliteit centraal staan.

Met deze sterke overtuiging en passie besloot ik mijn eigen merk te lanceren: V Factor. Een BIO concept kapsalon waarin niet alleen de klant centraal staat, maar ook de beste producten voor mens en natuur. Bij V Factor draait alles om eerlijk advies en natuurlijke, hoogwaardige producten die de gezondheid van het haar en de wereld om ons heen respecteren.

Met V Factor brengen we niet alleen schoonheid naar buiten, maar dragen we ook zorg voor een duurzame en bewuste toekomst.

opening V Factor

Bij V Factor draait alles om jou! Met professioneel en eerlijk advies zorgen we ervoor dat je je op je gemak voelt en echt kunt ontspannen. De achtergrondmuziek biedt de perfecte sfeer om helemaal tot rust te komen.

Ik mag gerust zeggen dat kleuringen en highlights mijn specialisatie zijn. En het beste van alles? V Factor is een bio-concept kapsalon, wat betekent dat we uitsluitend natuurlijke en/of biologische producten gebruiken. Dit is niet alleen goed voor jouw haar, maar ook voor het milieu!

 

100 clients served

Het salon is opgestart in 2010 ikzelf ben begonnen in 1995. Genoeg ervaring dus om steeds het beste van mezelf te geven en jullie te verwennen. Want al draait de wereld hard door, hier stopt de tijd! Even weg van alle drukte. Enkel jij en ik.
Welkom!

1 awards

V Factor heeft meerdere awards gewonnen, waaronder die voor Beste Salon, Meest Geboekte en Meest Populaire Salon. Deze erkenningen weerspiegelen onze toewijding aan kwaliteit, service en het bieden van een unieke ervaring voor onze klanten. We zijn trots op deze prestaties en blijven ons inzetten om het beste voor jou te blijven bieden!

1 eco-friendly products

Natulique is een Deens merk dat bekendstaat om zijn duurzame, biologische haarproducten. Met een focus op natuurlijke ingrediënten en milieuvriendelijkheid, biedt Natulique een gezonde en verantwoorde keuze voor zowel haarprofessionals als klanten. De producten zijn vrij van schadelijke chemicaliën, zoals parabenen en ammoniak, en zijn speciaal ontwikkeld om het haar op een milde, maar effectieve manier te verzorgen. Natulique combineert Scandinavische kwaliteit met respect voor mens en natuur, wat perfect aansluit bij een bewuste levensstijl.

Our Core Values

At V Factor, we believe in using only the finest products that are safe for both our clients and the environment.

Quality Assurance

We prioritize top-notch products and techniques to ensure the best results for our clients. Quality is at the heart of everything we do.

Sustainable Practices

Our commitment to eco-friendly practices means we choose products that are kind to the planet. Sustainability is a core value at V Factor.

Client-Centric Approach

We focus on our clients' needs and satisfaction, providing personalized services that make everyone feel valued and beautiful.