Hair Styling

Ontdek ons uitgebreide assortiment haarverzorgingsproducten van Gold, Hairspa en Tecna. We willen jou graag helpen om het beste uit je haar te halen door het volgen van een goede haarverzorgingsroutine. Dit omvat het gebruik van milde shampoo en conditioner, een haarmasker en het vermijden van warmtestylingtools.

Maak je geen zorgen als je niet weet welke producten het beste bij jouw haartype passen, we staan altijd voor je klaar om je te adviseren.

Laten we samen werken aan gezond en stralend haar!

Kleuringen

Vicky heeft maar liefst 29 jaar ervaring als coloriste . Door geregeld nieuwe bijscholing is zij helemaal mee met de laatste nieuwe technieken van kleuringen en highlights, waar het grootste deel van haar passie zit. Beginnen op een nieuw canvas om het mooiste resultaat te bekomen, steeds met gepersonaliseerde kleurmengelingen die op maat gemaakt zijn. 

 

Ps : indien je een volledige make-over wenst, gelieve eerst te informeren bij het salon over de hoe en wat

Mannen

Hey hey, weet je wat momenteel hot is? Natuurlijke haarproducten! En mannen, we worden hier niet buiten gelaten. Ze zijn veel minder schadelijk en beter voor onze planeet. Zorg er gewoon voor dat je de juiste producten kiest voor jouw haartype en voilà! Maak je klaar om die gezonde, natuurlijke look te rocken.

 

Ps : heb je absoluut geen idee welke producten te gebruiken? V Factor geeft je het juiste advies !

V Factor | 2024